Ajankohtaista

4.12.2016 Lisätty kuvia tapahtumasta Valokuvia-välilehdelle.

3.12.2016 Tervapekan Hilla ja Laura Parviainen mestaruuteen huipputuloksella!!

3.12.2016 Muutamilla koirilla pitkäksi venyneen päivän takia aikataulua hieman muutettu palkintojenjaon osalta. Aloitellaan täällä joskus 18:30-19:00 väliin. Laitetaan tulokset ja kuvat sitten pikimmiten näytille.

3.12.2016 Tukijoihin lisätty kuva puukkotaiteilija Tauno Korhosen lahjoittamasta puukosta. Puukko annetaan taiteilijan toiveen mukaisesti kokeen voittajakoiralle.

3.12.2016 Aamuhan se on. Lämpötila kisapaikalla noin -6 astetta. Yön ja illan aikana satoi noin sentin uutta lunta. Ulkona kilpureita jo käytetään aamutarpeilla. Aamupala on katettu ja kohta alkaa väkeä valua syömään.

Tänään pääpaino on tuolla Tulospalvelun puolella. Seurailkaa sieltä tapahtumien kulkua. Taulukon alapuolelle tulee mahdollisesti joitain kommentteja päivän mittaan.

2.12.2016 Tätä sitä huomenna tavoitellaan.

img_3262-1

2.12.2016 Ylituomarin puhuttelu ohitse ja maastot on arvottu. Huomenna irtilaskut 8:00-8:30, joten olkaapa aamusta jo langoilla Tulospalvelun tiimoilta.

Juhlaillaliselta kuuluu iloista keskustelua ja paljon naurua. NAV-meininkiä parhaimmillaan.

2.12.2016 Koiruudet kuvattu!

2.12.2016 Tänään se alkaa!! Iltapäivällä aloitellaan koirien kuvaamisella ja tulokahveilla sitä mukaa kun koirakoita saapuu paikalle. Tulospalveluun on lisätty taulukko ja ilmoitellaan illalla ylituomarin puhuttelun jälkeen aamun irtilaskuaika niin pääsette seurailemaan minuutteja. Tänään näyttää sää vielä loistavalta, mutta mitä lie huominen tuo tullessaan?

Tulospalvelun alle tullaan lisäämään kommentteja päivän mittaan, joten tämä Ajankohtaista välilehti ei päivity tulospalvelun mukaan. Tässä ilmoitellaan vain isommista jutuista.

28.11.2016 Ilmoittautuminen umpeutunut ja koirakot selvillä.

24.11.2016 Myöpä ollaan myös Fasepuukissa!!

24.11.2016 Majoitustilojen yksi koira + koiran ryhmä/mökki oli virheellistä tietoa. Yhteen mökkiin majoittuu 4 koiraa ryhmineen. Jokaiselle koiralle on luonnollisesti oma huone, ettei samassa tilassa ole toisesta koirasta häiriötä.

Pahoittelemme virheellistä informaatiota.

18.11.2016 Fine-Pine Oy tukee NAV 2016 tapahtumaa. Kotisivut löytyvät osoitteesta www.finepine.fi

17.11.2016 Raukussa pidettiin palaveria ja järjestelyt ovat hienolla tolalla. Pihapiirissä oleviin mökkeihin majoittuu 4 koiraa ryhmineen/mökki. Jokaiselle koiralle on oma huone, ettei toiset koirat häiritse samassa tilassa lepoa tai muuta vastaavaa. Mökkejä aloitetaan lämmittämään jo aiemmin viikolla niin koirakoiden on kiva saapua kisapaikalle. Tarkemmat informaatiot löytyy lähempänä tapahtumaa täältä ja ilmoittautumisten jälkeen myös kirjallisena koiran omistajilta.

Aikataulu, maastot, ruokailut sekä ohjelma ja monta muuta asiaa käytiin läpi. Puitteet ovat arvokisan mukaiset.

Kaikkien suuri huoli on tietenkin sudet. NAV2016 maastoissa on ollut koko syksyn kokeita ja maastoissa liiikutaan sekä ajatetaan jäniksiä jatkuvasti. Lumien aikaan ei ole vielä jälkihavaintoja ollut, joten sen osalta vielä tällä hetkellä kaikki näyttää erinomaiselta. Maastoja on varalla useita, joten mahdollisen ongelman kohdatessa esim. koeaamuna voidaan siirtyä toisaalle. Kaikissa maastoissa on maaston tuntevat tuomarit tai oppaat. Susien mahdollisia liikkeitä seurataan alueilla päivittäin ja järjestäjät tekevät maastojen suhteen päätöksiä kisan alla.

Tähän tietoon kaikki on loistavasti. Järjestäjillä on vankka rutiini ajokokeiden järjestämisestä ja nyt vielä hieman kiristetään ruuvia arvokisaan sopivalla tavalla kaikkien asioiden suhteen.

Vielä muutama viikko ja sitten se alkaa!! Seuratkaa sivuja, täällä ilmoitellaan tapahtuman osalta lisää kun on uutta infottavaa.

Aikatauluun lisätty perjantaina beaglenaisten illanviettoa ja saunomista.

9.11.2016 Aikataulun runko lisätty Aikataulu välilehdelle

21.10.2016 NAV 2016 nettisivut avattu